Panini de porc ars și vinete murate
Carnea de porc arsă și vinetele murate Panini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 552 calorii, 35g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,12 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, frunze de tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură De Porc & Murat Cherry Panini, Panini de cârnați italieni fierbinți cu ardei murați, și Panini cu Mortadelă, ceapă roșie murată și Provolone îmbătrânit.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați jumătate din feliile de vinete și prăjiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați vinetele prăjite într-un platou cu margini căptușit cu prosoape de hârtie și condimentați cu sare și piper. Repetați cu 2 linguri de ulei de măsline și feliile de vinete rămase. Aruncați prosoapele de hârtie.
Într-un castron mic, amestecați oțetul de sherry cu arpagicul, pătrunjelul, tarhonul, usturoiul și 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează marinada cu sare și piper.
Se toarnă marinada peste vinetele prăjite și se întoarce pentru a acoperi feliile.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 10 minute.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei. Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Adăugați jumătate din feliile de porc în tigaie și gătiți la foc mare până devin aurii și nu mai roz în centru, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie. Repetați cu lingura rămasă de ulei de măsline și carnea de porc rămasă.
Setați 2 skillets mari din fontă la foc moderat timp de aproximativ 5 minute sau până când sunt foarte fierbinți.
Întindeți 2 lingurițe de unt pe o parte a fiecărei felii de pâine.
Așezați 6 felii pe o suprafață de lucru, cu unt în jos. Completați fiecare dintre felii cu o șesime din carne de porc și vinete murate și 2 felii de brânză. Închideți sandvișurile cu feliile de pâine rămase, cu unt în sus.
Așezați un sandviș în fiecare tigaie din fontă și puneți o a doua tigaie grea direct deasupra sandvișului. Puneți o cutie mare și grea în fiecare tigaie pentru a cântări sandvișul. Gatiti panini la foc moderat timp de 3 minute. Întoarceți fiecare sandviș și gătiți timp de aproximativ 3 minute mai mult sau până când se rumenesc și se rumenesc peste tot.
Transferați panini pe o tăietură și tăiați-le în jumătate. Repetați cu restul de panini, reducând căldura la moderat.