Paie de brânză în pesto

Paie de brânză în pesto
Paiele cu brânză în pesto ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de aperitive. O porție conține 136 de calorii , 2 g de proteine și 11 g de grăsimi . Această rețetă are 40 de porții. Pentru 48 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Dacă ai la îndemână pesto, ou, parmezan și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 37 de minute . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Rețete similare includ cremă de brânză cu roșii uscate la soare și aluat cu pesto , pizza cu smochine și brânză de capră cu pesto și pizza cu brânză de capră cu pesto .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
2
Combinați crema de brânză, parmezanul, oul și 1/4 linguriță de sare într-un bol mic; amestecați bine. Puneți compoziția într-o pungă resigilabilă; tăiați colțul pentru a face o deschidere cu diametrul de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
3
Desfaceți teancul de foi filo pe o suprafață curată. Lucrând rapid pentru a împiedica uscarea aluatului, ungeți foaia de deasupra cu unt topit, apoi întindeți umplutura de brânză de-a lungul marginii lungi a aluatului până la 1,5 cm de capete. Îndoiți capetele peste umplutură, apoi rulați aluatul pentru a forma un pai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut
4
Așezați pe o tavă de copt; repetați cu foile filo rămase și amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
5
Coaceți până se rumenește, 10-12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
6
Serviți paiele cu brânză cu pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Fotografie de Mark Peterson
DificultateExpert
Gata În37 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista