Pătratele de omletă la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,53 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă are 574 calorii, 31g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare și piper, măsline, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Omletă De Legume La Cuptor, Omletă Ușor Coaptă, și Rulou De Omletă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și gătiți ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Întindeți brânza Cheddar în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Strat cu ciuperci, măsline, ceapă sotată, șuncă și ardei jalapeno. Într-un castron, amestecați ouăle împreună cu laptele și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Sare și Piper
Ciuperci
Măsline
Ceapă
Ouă
Lapte
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă amestecul de ouă peste ingrediente, dar nu se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
6
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, sau până când nu mai curge în centru și se rumenesc ușor deasupra. Se lasă să se răcească ușor, apoi se taie în pătrate și se servește.