Pătrate De Omletă La Cuptor
Pătratele de omletă la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,53 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă are 574 calorii, 31g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare și piper, măsline, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Omletă De Legume La Cuptor, Omletă Ușor Coaptă, și Rulou De Omletă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și gătiți ceapa până se înmoaie.
Întindeți brânza Cheddar în fundul vasului de copt pregătit.
Strat cu ciuperci, măsline, ceapă sotată, șuncă și ardei jalapeno. Într-un castron, amestecați ouăle împreună cu laptele și condimentați cu sare și piper.
Se toarnă amestecul de ouă peste ingrediente, dar nu se amestecă.
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, sau până când nu mai curge în centru și se rumenesc ușor deasupra. Se lasă să se răcească ușor, apoi se taie în pătrate și se servește.