Păstârnac Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați păstârnacul prăjit. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.05 pe portie. O porție conține 245 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, păstârnac, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Încercați Păstârnac Prăjit, Păstârnac Prăjit, și Morcovi Prăjiți Și Păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți păstârnacul într-o tigaie medie de prăjire cu 2 linguri. apă, acoperiți bine cu folie și coaceți 20 de minute.
Adăugați usturoi, ceapă și 3 crenguțe cimbru.
Stropiți cu ulei și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți, neacoperit, până devine auriu și fraged, 30 până la 40 de minute.
Se ornează cu cimbru rămas.
MASH păstârnac fiert ca cartofii cu lapte cald și unt.
PUREE într-o supă și se servește cu slănină mărunțită și cimbru proaspăt.
Prăjiți, stropiți cu ulei de măsline, alături de alte legume rădăcinoase, cum ar fi morcovii și napii.
Se taie păstârnacul crud și merele și se folosește într-o salată cremoasă cu ceapă verde și struguri.
Prăjiți felii subțiri de păstârnac în ulei fierbinte pentru o altă preluare a chipsurilor.