Pâine Seeduction
Seeduction pâine necesită aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați semințe de mei, miere, semințe de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 30 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine/Filtru De Pâine), Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra-Ușoară (Abm), și Skinny Minny lămâie pâine de semințe de Mac (pâine cu buclă de fructe).
Instrucțiuni
Amestecați ușor apa caldă, melasa, mierea și drojdia într-un bol mare și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Se toarnă ulei în amestecul de drojdie.
Într-un castron separat se amestecă împreună făină universală, făină integrală de grâu, sare, semințe de dovleac, semințe de floarea soarelui, semințe de mac, 2 linguri de mei, făină de orz și gluten vital de grâu. Amestecați făina și amestecul de semințe în amestecul de drojdie până se strânge. Întoarceți aluatul din vas pe o suprafață ușor făinată. Frământați timp de 7 până la 8 minute, adăugând făină suplimentară după cum este necesar.
Așezați aluatul într-un bol mare cu ulei, acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră. Ungeți o foaie de copt de 9x13.
Puneți aluatul înălțat și ieșiți din castron pe o suprafață ușor înmuiată. Formați-vă într-o formă rotundă sau ovală de pâine și așezați-o pe foaia de copt pregătită. Acoperiți aluatul și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii din nou, aproximativ 40 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C) spre sfârșitul acestei a doua creșteri. Tăiați partea superioară a pâinii în diagonală cu o lamă de ras ascuțită sau cuțit zimțat, periați cu grijă cu albusul de ou bătut și presărați semințele de mei rămase deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea sună goală când este lovită pe lateral, 40 până la 45 de minute.