Pâine prăjită umplută cu brânză cremă de căpșuni

Pâine prăjită umplută cu brânză cremă de căpșuni
Toastul francez umplut cu brânză cremă de căpșuni este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Această masă de dimineață are 794 calorii, 19g de proteine, și 54g de grăsime per portie. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați lichior de portocale, miere, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Pâine Prăjită Caramelizată Cu Banane Și Cremă De Brânză, Brânză Cremă De Căpșuni Pâine Prăjită Franceză, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Gem De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mic de amestecare, combinați crema de brânză, conservele de căpșuni și coaja de portocală până la neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CăpșuniConserve De Căpșuni
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Într-un bol, bateți împreună ouăle, laptele, extractul de vanilie și lichiorul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă într-un castron puțin adânc, cum ar fi o farfurie de plăcintă. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Cu un cuțit de împerechere, feliați un buzunar în partea laterală a pâinii. Nu tăiați tot drumul prin pâine. Umpleți feliile de pâine cu o lingură de amestec de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Într-o tigaie la foc mediu, topiți untul. Înmuiați pâinea umplută în amestecul de ouă și puneți-o în tigaie pentru a se rumeni pe ambele părți, aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Repetați cu feliile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se servește fierbinte cu brânză cremă suplimentară de căpșuni pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
7
Adăugați toate ingredientele într-un blender și pulsați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateNormal
Gata În11 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista