Pâine plată cu ciuperci la grătar cu Pecorino Trufat

Pâine plată cu ciuperci la grătar cu Pecorino Trufat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea plată cu ciuperci la grătar cu Pecorino Trufat. Această rețetă servește 4 și costă 4,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 81g de grăsime, și un total de 1155 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, drojdie în creștere, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Și Brânză De Capră Pâine Plată La Grătar, Flatbread Cu Ferigi Fiddlehead, Ceapă Scapes Și Pecorino, și Fistic-Pecorino Flatbread cu piept de curcan și roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, zahărul și drojdia în vasul unui mixer cu un atașament cu cârlig de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 2 minute pentru a activa drojdia; va începe să buleze. La viteză mică, adăugați făina și sarea încet, apoi adăugați uleiul de măsline. După ce aluatul este încorporat, aproximativ 4 minute, scoateți din vas și frământați pe o suprafață ușor făinată timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați într-un castron ușor uns.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea într-un loc cald acoperit cu o cârpă umedă până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Pentru sosul de brânză: gătiți ceapa și usturoiul în uleiul de măsline într-o tigaie mare până la translucid, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați smântâna grea și fierbeți până când crema s-a redus la jumătate, 12 până la 15 minute. Opriți focul și adăugați brânzeturile. Se amestecă foarte bine până se topește toată brânza. Acoperiți cu un capac sau folie până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Încălziți grătarul la foc mediu. Aruncați ușor ciupercile în uleiul de măsline și puțină sare și piper. Grătați ciupercile până se carbonizează ușor, întorcându-se ocazional, aproximativ 6 minute. Se răcește ușor, apoi scoateți tulpinile din ciupercile de stridii și feliați ciupercile cremini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Pentru asamblare: împărțiți aluatul de pizza în două porții egale și rulați-le pe o suprafață ușor înmuiată la 10 inci lungime și 4 inci lățime. Ungeți ușor grătarele grătarului. Grătați pâinea plată timp de 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți și adăugați 1 cană de sos de brânză trufată la fiecare pâine plată împreună cu ciupercile și parmezanul. Întoarceți pâinea plată la grătar într-o zonă cu încălzire redusă. Închideți capacul și gătiți timp de aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Pâine PlatăPâine Plată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Se presară cu arpagic, se taie fiecare în 8 bucăți și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista