Pâine De Tort Cu Lămâie-Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea de tort cu lămâie-nucă de cocos. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 335 calorii. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, coajă de lămâie, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine De Tort Cu Lămâie-Nucă De Cocos, Lămâie De Nucă De Cocos Pound Tort Briose, și Noel Pound Cake Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric greu până când este cremos. Adăugați treptat zahăr, bătând până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Amestecați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Se adaugă amestecul de unt alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă coaja de lămâie și 1/2 cană de nucă de cocos.
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă și făinată de 9 x 5 inci.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 5 minute până la 1 oră și 10 minute sau până când un pick lung de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe o grătar 10-15 minute; scoateți din tigaie în grătar și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Se toarna glazura de lamaie peste tort si se presara cu restul de 1/2 cana de nuca de cocos.