Pâine De Porumb Cu Busuioc-Parmezan
Basil-parmezan Cornbread ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 247 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de porumb, parmezan, lapte bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine de porumb cu busuioc Vegan (poate fi făcută și GF!), Parmezan-Pepper Cornbread Biscotti, și Supă de busuioc de roșii cu crutoane de pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol, amestecați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un alt bol, bateți ouăle pentru a se amesteca cu zară și 1/4 cană de unt.
Adăugați porumb, busuioc și brânză în amestecul de ouă.
Se toarnă lichide în amestecul de făină și se amestecă doar până se umezește uniform.
Răzuiți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt și întindeți-l neted.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când pâinea revine atunci când este apăsată ușor în centru și începe să tragă din părțile laterale, aproximativ 30 de minute (25 de minute într-un cuptor cu convecție).
Tăiați pâinea în pătrate. Ridicați din tigaie cu o spatulă subțire.
Se servește fierbinte sau rece.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.