Pâinea cu rubarbă este o fără lactate și vegetarian pâine. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 227 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de praf de copt, suc de portocale, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Pâine cu rubarbă - această pâine de modă veche este un adevărat răsfăț în primăvară, Pâine Cu Rubarbă, și Pâine Streusel Cu Rubarbă pentru rețete similare.