Pâine cu covrig

Pâine cu covrig
Rețeta de Pâine cu Covrig poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 49 de minute . Această rețetă produce 10 porții cu 198 de calorii , 6 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 18 cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor persoane le-a plăcut foarte mult această pâine. Un amestec de lapte, unt, zahăr brun și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2277 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este oferită de Allrecipes. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 46% . Acest scor este solid. Batoanele de covrig cu caramel și ciocolată , salata de covrig cu căpșuni și batoanele de covrig acoperite cu xocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele și untul până se încălzesc (38-43 grade Celsius); untul nu se va topi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2
Combinați cu drojdia nedizolvată și zahărul brun într-un bol mare de mixer. Adăugați sarea și 2 căni de făină, amestecați timp de 3 minute. Adăugați treptat suficientă făină rămasă pentru a obține un aluat moale. Frământați pe o suprafață înfăinată până când devine neted și elastic, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se pune într-un bol uns, se acoperă și se lasă să crească timp de 1 oră sau până își dublează volumul.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Combinați soluția clocotită și aduceți la fierbere. Apăsați aluatul și împărțiți-l în 2 bucăți egale. Formați fiecare bucată într-o bilă netedă și strânsă. Fierbeți fiecare pâine în soluție timp de 2 minute, întorcând-o după 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
PunchPunch
6
Scoateți pâinile din oală folosind o lingură cu crestătură și așezați-le pe o tavă de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Ungeți cu ouă bătute și tăiați o cruce în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
8
Coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura la 175 de grade Celsius și coaceți încă 10-12 minute, până când pâinile se rumenesc uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
9
Scoateți din tavă și lăsați să se răcească pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
DificultateExpert
Gata În1 h, 49 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista