Pâine cu covrig
Rețeta de Pâine cu Covrig poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 49 de minute . Această rețetă produce 10 porții cu 198 de calorii , 6 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 18 cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor persoane le-a plăcut foarte mult această pâine. Un amestec de lapte, unt, zahăr brun și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2277 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este oferită de Allrecipes. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 46% . Acest scor este solid. Batoanele de covrig cu caramel și ciocolată , salata de covrig cu căpșuni și batoanele de covrig acoperite cu xocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți laptele și untul până se încălzesc (38-43 grade Celsius); untul nu se va topi complet.
Combinați cu drojdia nedizolvată și zahărul brun într-un bol mare de mixer. Adăugați sarea și 2 căni de făină, amestecați timp de 3 minute. Adăugați treptat suficientă făină rămasă pentru a obține un aluat moale. Frământați pe o suprafață înfăinată până când devine neted și elastic, aproximativ 8-10 minute.
Se pune într-un bol uns, se acoperă și se lasă să crească timp de 1 oră sau până își dublează volumul.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade Fahrenheit.
Combinați soluția clocotită și aduceți la fierbere. Apăsați aluatul și împărțiți-l în 2 bucăți egale. Formați fiecare bucată într-o bilă netedă și strânsă. Fierbeți fiecare pâine în soluție timp de 2 minute, întorcând-o după 1 minut.
Scoateți pâinile din oală folosind o lingură cu crestătură și așezați-le pe o tavă de copt unsă.
Ungeți cu ouă bătute și tăiați o cruce în partea de sus.
Coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura la 175 de grade Celsius și coaceți încă 10-12 minute, până când pâinile se rumenesc uniform.
Scoateți din tavă și lăsați să se răcească pe un grătar.