Pâine Cu Brânză Jalapeno
Jalapeno Brânză Pâine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 2140 calorii, 75g de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 3 și costă $ 2.56 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, apă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Jalapeno Brânză Pâine pentru masina de paine, Pâine Cu Brânză Jalapeno, și Pâine De Covrig Cu Brânză Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron foarte mare, combinați 7 căni de făină, brânză, jalapenos, 7 linguri de zahăr și sarea; se amestecă bine.
Într-un castron separat, combinați apa, drojdia și restul de 1 lingură de zahăr.
Lăsați să stea aproximativ 10 minute; se amestecă până se dizolvă toată drojdia.
Adăugați uleiul în amestecul lichid, amestecând .
Adăugați jumătate din amestecul lichid în amestecul de făină.
Se amestecă cu mâinile pentru a umezi făina cât mai mult posibil.
Adăugați amestecul lichid rămas în aluat și amestecați până când făina este bine încorporată.
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată și frământați cu mâna până când este netedă și elastică la atingere, aproximativ 15 minute, adăugând treptat doar suficientă făină suplimentară pentru a împiedica aluatul să se lipească.
Așezați într - un castron mare uns și răsturnați aluatul astfel încât partea superioară să fie unsă; acoperiți cu un prosop uscat și lăsați să stea într-un loc cald (90-100F) până când dimensiunea sa dublat, aproximativ 1 oră. Punch jos aluat.
Pentru a face pâine: împărțiți aluatul în 3 porții egale. Formați fiecare într-o bilă, apoi întindeți aluatul cu ambele mâini și trageți marginile sub pentru a forma o suprafață netedă. Pop orice bule mari de aer de ciupit-le. Formați-vă în pâini. (Notă: îmi place să folosesc un sucitor și să rostogolesc aluatul, care scoate toate bulele ușor și rapid.)
Așezați în 3 unse 8 1/2 x 4 1/2 tigăi de pâine inch. Acoperiți din nou cu prosopul și lăsați să crească până când dimensiunea aproape dublată, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) până se rumenesc și se face, aproximativ 1 oră, rotind cratițele după 25 de minute pentru o rumenire mai uniformă.
Scoateți din tigaie imediat ce pâinea se va ridica cu ușurință, după aproximativ 5 până la 10 minute.
Se lasă să se răcească aproximativ 1 oră înainte de feliere.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Totus Tuus Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersică, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter sappy, pietros la aromele sale de citrice, fructe de groapă și anason. Prezintă bogăție și vivacitate în gură, iar finisajul luminos este lung.