Ouă cu roșii pe pâine prăjită
Ouăle cu roșii pe pâine prăjită necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 260 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de fulgi de piper, oregano, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ouă cu roșii pe pâine prăjită, Ouă Cu Roșii Pe Pâine Prăjită, și Ouă pocate în sos de roșii ,pe pâine prăjită {faceți asta acum} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați ouăle, rezervând fiecare gălbenuș în coajă și combinând 2 albușuri într-o cană. Dați la frigider restul de 2 albi pentru o altă utilizare.
Într-o tigaie medie rece, combinați uleiul, usturoiul, peperoncini și oregano. Porniți focul și încălziți la foc mediu-mare până când usturoiul începe să se prăjească (fără să se rumenească) și amestecul devine parfumat, aproximativ 2 minute.
Ridicați focul la mare, apoi folosiți-vă mâinile pentru a zdrobi fiecare roșie în tigaie, permițând sucului să cadă în tigaie. Condimentează ușor cu sare și piper. Prăjiți roșiile, continuând să le rupeți cu furculița. Gatiti pana se concentreaza si nu mai arata apos, 2 pana la 3 minute.
Coborâți focul la mediu și amestecați albușurile. Gatiti pana cand albusurile devin opace si ferme, ingrosand sosul de rosii, aproximativ 1 minut.
Opriți căldura. Folosind spatele unei linguri, Faceți 4 indentări în sos, permițând câțiva centimetri în jurul fiecăruia. Introduceți un gălbenuș de ou în fiecare indentare. Trageți sosul de pe marginile tigaiei în jurul fiecăruia dintre gălbenușuri. Acoperiți tigaia și lăsați-o pe aragaz, încălziți-o, până când gălbenușurile sunt doar încălzite și încep să se întărească, aproximativ 3 minute pentru gălbenușurile curgătoare.
Puneți ușor puțin sos și un gălbenuș pe fiecare bucată de pâine prăjită și serviți imediat. Găsesc că frecarea uleiului de măsline pe lingură ajută la prevenirea ruperii gălbenușului.
Retipărit cu permisiunea de la sare la gust: cheile pentru o Gătit încrezător și delicios de Marco Canora cu Catherine Young, 8009 Rodale Inc.