Ouă Benedict cu ciuperci și sparanghel este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 4 porții. O porție conține 506 calorii , 19 g de proteine și 26 g de grăsimi . Pentru 8,13 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multora le-a plăcut acest mic dejun. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați un cățel de usturoi, sare, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 67% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ouă de sparanghel Benedict , Ouă clasice Benedict și Prăjituri de crab Ouă Benedict .
Instrucțiuni
1
Soti sparanghelul in 1 lingurita de ulei intr-o tigaie mare pana devine crocant; îndepărtați și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Căleți eșapa în uleiul rămas și 1 lingură de unt în aceeași tigaie până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciupercile și usturoiul; gătiți încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați sherry, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă smântâna și sarea. Se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa usor. Se amestecă busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Între timp, puneți 2-3 inci de apă într-o tigaie mare cu părțile înalte; adăugați oțet alb. Se aduce la fierbere; reduceți căldura și fierbeți ușor. Rupeți ouăle reci, pe rând, într-o ceașcă de cremă sau o farfurie; ținând paharul aproape de suprafața apei, strecură fiecare ou în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb Distilat
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Gatiti, neacoperit, pana cand albusurile sunt complet intarite si galbenusurile sunt inca moi, aproximativ 4 minute. Cu o lingură cu fantă, scoateți ouăle din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Întindeți untul rămas peste feliile de pâine prăjită. Acoperiți fiecare cu sparanghel, un ou poșat și amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
8
Se presară cu piper și se stropește cu oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)