Osso Bucco (Gambe De Vițel) Cu Gremolata De Lămâie/Mandarină

Osso Bucco (Gambe De Vițel) Cu Gremolata De Lămâie/Mandarină
Osso Bucco (gambe de vițel) cu Gremolata de lămâie/mandarină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 870 calorii, 90g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $13.65 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de țelină, ciorbă de pui, cozi de vițel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Osso Bucco: Gambe De Vițel Fierte, Osso Bucco aka carne de vită fiartă, și Osso Bucco Style Carne De Vită Fiartă.

Instrucțiuni

1
Notă: shanks tăiat în 2 1/2 inch bucăți, legat cu șir în jurul circumferinței.Notă: folosesc 3 căni de roșii conservate scurse tocate, dar nu-mi amintesc că pot fi dimensionate, așa că sunt proaspete. ambele funcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde TocatArdei Verde Tocat
2
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Topiți untul într-un cuptor olandez/caserolă sau folosiți o tigaie electrică pentru toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați morcovii tocați, țelina și ceapa în unt până când sunt ușor colored.In o tigaie grea încălzește 6 tbs ulei de măsline. Se condimentează vițelul și draga în făină, apoi se rumenesc pe toate părțile, inclusiv pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă în caserolă deasupra legumelor.Deglazați tigaia adăugând ceașca de vin și răzuind bucățile rumenite. Se fierbe până se reduce la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se adaugă bulion, roșii și ierburi, se fierbe și se toarnă peste vițel. Asigurați-vă că vine cu cel puțin 1/2 în sus pe partea laterală a cărnii și adăugați mai mult vin sau stoc, dacă este necesar.Acoperiți oala și coaceți la cuptor timp de 1 1/2 ore, ungând ocazional până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scoateți vițelul din caserolă și, dacă doriți, puneți carnea în cuptor încălzit până la 450 pe o farfurie până se rumenesc și glazurează. Sau pur și simplu lăsați-l deoparte și păstrați-l warm.To strecurați presa de sos printr-o sită cu ochiuri fine până când tot sucul este din nou în oală. Poate fi whizzed și în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se încălzește până la fierbere.
9
Se adaugă coaja de lămâie și mandarină, usturoiul și pătrunjelul, se fierbe până se reduce și se îngroașă, se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
MandarinăMandarină
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
10
Se toarnă peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
11
Garnisiți cu câteva fâșii de coajă din ambele fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
12
Serviți cu Risotto alla milanese sau orez simplu și niște pâine crustă pentru a pune măduva și a șterge sosul.Dacă aveți resturi bucurați-vă și dacă nu există carne, ci doar sos, este minunat peste orez sau tăiței ca o cină ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista