Orez Persan

Orez Persan
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Orezul persan ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 214 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, orez, stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tah Dig (Orez Persan), Orez Persan, și Pilaf De Orez Persan.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați orez; gatiti, amestecand constant, pana cand orezul se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Adăugați următoarele 4 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 20 de minute.
4
Scoateți din căldură; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă ingredientele rămase.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista