Orezul Perfect este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 5. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 254 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, bulion de pui, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Orez Spaniol Perfect, Pilaf De Orez Perfect, și Orez Sushi Perfect.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu.
Adăugați orezul și amestecați până când orezul este lucios și acoperit cu unt. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se adaugă bulionul încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
(65 Fursecuri)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați usturoiul zdrobit și crenguțele de cimbru. Acoperiți cu un capac etanș. Gatiti timp de 15 pana la 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Scoateți cimbru și usturoi. Pufați cu o furculiță și adăugați pătrunjel proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană