Oală Cu Fructe De Mare
Oala cu fructe de mare este o fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 59G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 650 calorii. Pentru $10.83 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, ulei vegetal, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare).
Instrucțiuni
Înmuiați scoicile într-un castron cu apă rece, lăsați-le aproximativ 5 minute în timp ce feliați peștele, apoi aruncați scoicile deschise sau crăpate și scurgeți restul.
Tăiați peștele în felii de inci și, de asemenea, tăiați calmarul în inele de aceeași lățime.
Topiți untul și uleiul într-o oală mare sau tigaie cu capac, apoi aruncați la foc mare peștele și calmarul și amestecați-le până când încep să devină opace.
Adăugați scoicile și vinul alb și fixați capacul, agitând oala pe foc și lăsați-o să gătească aproximativ 3 minute.
Ridicați capacul, evitând aburul și turnați sherry. Acoperiți din nou și lăsați încă 3 minute, tremurând din nou din când în când.
Serviți fructele de mare în oală, presărând peste arpagicul tocat, dacă preferați.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;