Nu-Ungeti, Nu-Deranjez Curcan Prăjit

Nu-ungeti, nu-deranjez curcan prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 501 calorii, 70g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 13 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de morcov, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Curcan clasic prăjit cu vin roșu, Spice Insulele de vacanță Herb ungeti pentru Turcia, și Nu-ungeti, iarbă-Crusted curcan w / ciuperci sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Reglați rafturile cuptorului, astfel încât tigaia de prăjire acoperită să se potrivească ușor în interior. Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Frecați untul la exterior și în cavitatea curcanului.
Presărați sarea și piperul pe interiorul și exteriorul curcanului.
Puneți țelina, ceapa și morcovul în cavitate.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie mare.
Se toarnă apa clocotită în tigaie. Acoperiți cu un capac bine fixat și puneți tigaia în cuptor.
Porniți un cronometru când temperatura cuptorului revine la 500 de grade F.
Coaceți exact 1 oră și opriți cuptorul. Nu deschideți ușa cuptorului! Lăsați curcanul în cuptor până când cuptorul se răcește complet; acest lucru poate dura 4 până la 6 ore. Rezervați sucurile de tigaie și refrigerați curcanul dacă nu va fi servit la scurt timp după prăjire.