Nicaragua Gallo Pinto

Nicaragua Gallo Pinto
Nicaragua Gallo Pinto ar putea fi doar America De Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 30 și costă 6 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 33 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, fasole, 2 linguri. Kraft zesty sos italian, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gallo Pinto, Gallo Pinto, și Aida ' s - Gallo Pinto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti dressing, ceapa si usturoiul intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă fasolea cu lichidul de gătit rezervat; gătiți 5 min., amestecând ușor pentru a evita zdrobirea boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Adăugați orez; gătiți 5 până la 8 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Revista