Negru și cafeniu Pops bere
Berea neagră și bronzată necesită aproximativ 11 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă vegetariană servește 14 și costă 22 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bere brună, frișcă, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Negru și cafeniu Pops bere, Pisica Neagra Pops, și Negru și alb Brownie Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face stratul de bronz, într-un castron mediu, amestecați împreună 2/3 cană de lapte condensat, berea brună și 1 1/2 lingurițe de vanilie până se amestecă bine.
Într-un castron mediu răcit, bateți 1 cană de frișcă cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frisca în amestecul de lapte condensat. Împărțiți amestecul în paisprezece căni de hârtie de 5 oz (aproximativ 1/4 cană fiecare). Acoperiți cu folie; introduceți bastonul de ambarcațiuni (baston plat din lemn cu capete rotunde) prin folie în centrul popului. Congelați 3 până la 4 ore sau până la îngheț.
Când primul strat este înghețat, faceți strat negru. Pentru a face stratul negru, într-un castron mediu, amestecați împreună 2/3 cană de lapte condensat, berea stout, siropul de ciocolată și 1 1/2 lingurițe de vanilie până se amestecă bine.
Într-un castron mediu răcit, bateți 1 cană de frișcă cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frisca în amestecul de lapte condensat.
Se toarnă amestecul peste stratul înghețat. Întoarceți folia la pops pentru a ajuta la susținerea bastoanelor. Congelați aproximativ 8 ore sau până când este înghețat înainte de servire. Păstrați PoP-urile rămase acoperite în congelator.