Muschiuță de porc cu sos de ierburi
Mușchiul de porc cu sos de ierburi ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Pentru 1,22 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 217 calorii , 24 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți oregano, oțet de vin roșu, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 50% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mușchiu de porc umplut cu sos Marsala-Port , Mușchiu de porc învelit în slănină și Mușchi de porc delicios prăjit cu ciuperci și salată de roșii .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați primele opt ingrediente. Gatiti 3 minute sau pana cand untul este topit; se amestecă până la omogenizare.
Grătiți muschii de porc, acoperiți, la foc mediu, timp de 13-20 de minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne indică 160°, ungeți ocazional cu sos de ierburi.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia.