Mucegai Strălucitor De Afine
Glistening mucegai afine ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 121 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 55 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de afine cu fructe de pădure, gelatină cu aromă de lămâie jell-O, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Mucegai De Sos De Afine, Mucegai De Fructe De Afine, și Mucegai Clasic De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 cană de apă clocotită în gelatină uscată de lămâie într-un castron mediu de cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă. Mișto.
Adăugați gelatina de lămâie treptat pentru a se îmbrăca într-un castron mediu, amestecând cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Amestecați ușor toppingul biciuit.
Se toarnă în 2-qt. mucegai pulverizat cu spray de gătit. La frigider 25 min. sau până se îngroașă, dar nu se fixează.
Se amestecă 1 cană de apă clocotită rămasă în gelatină uscată de afine într-un castron mediu separat cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă. Adăugați treptat sosul de afine, amestecând până se omogenizează bine. Amestecați ușor portocalele.
Se toarnă peste stratul turnat. Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm. Desfaceți pe placa de servire. Păstrați gelatina rămasă la frigider.