Mojo cotlet de porc cu Plantains
Cotletele de porc Mojo cu Plantains ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 749 calorii, 38g de proteine, și 43G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, pătlagină, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până plantains ai putea urma acest curs principal cu Tort de pătlagină cu cremă de unt de Avocado ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Mojo Cotlet De Porc, Mojo cotlet de porc, și Cotlet de porc cubanez cu Mojo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o fâșie de coajă de 2 inci atât din portocală, cât și din grapefruit; așezați într-un bol de sticlă. Strângeți 3 linguri de suc din fiecare fruct în castron (puneți fructele deoparte).
Bateti in 3 linguri ulei de masline, 2 linguri otet, 1 lingura oregano, semintele de chimen si sare si piper dupa gust. Puneți Cotletele de porc cu o furculiță, apoi adăugați-le la marinată, întorcându-vă pentru a acoperi. Puneți deoparte timp de 20 de minute.
Între timp, faceți sosul mojo: strecurați 1 lingură fiecare suc de portocale și grapefruit într-un alt bol; bateți în restul de 1 lingură de oțet, 5 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de oregano, usturoi și pătrunjel. Condimentează cu 1/2 linguriță sare și piper după gust.
Fierbeți plantanele într-o cratiță cu apă sărată, acoperite, până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți, rezervând aproximativ 1/2 cană lichid de gătit. Zdrobiți plantanele cu un masher de cartofi, stropind cu ulei de măsline și o parte din lichidul de gătit. Se condimentează cu sare și piper; păstrați cald.
Încălziți 2 skillete medii la foc mediu-mare.
Scoateți carnea de porc din marinată; se usucă.
Ungeți cotletele ușor cu o parte din sosul mojo; căutați până devin aurii și ușor crocante pe o parte, aproximativ 5 minute. Întoarceți și gătiți încă 3 minute. Împărțiți carnea de porc și plantanele între farfurii și stropiți cu mai mult sos mojo.
Fotografie de Antonis Achilleos