Mm Sandwich, împodobit

Mm Sandwich, împodobit
Mm Sandwich, împodobită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 4.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 912 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână friptură cub, sos Worcestershire, mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Black Eyed Peas Sandwich ~ Lobia Sandwich ~ Sandwich Indian s, Chana Masala Sandwich-năut Sandwich / Easy Sandwich s, și Bombay Veg Sandwich - cum se face sandwich de legume - Indian Street Food s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează carnea cu sare și piper. Pune deoparte. Topiți 1/3 băț de unt într-o tigaie grea la foc mediu-mare. Gatiti ceapa cateva minute, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se scoate pe o farfurie separată și se lasă deoparte. Întoarceți tigaia la aragaz și creșteți căldura la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Adăugați încă 1/3 băț de unt. Când s-a topit, adăugați carne în tigaie într-un singur strat. Nu amestecați. Lăsați carnea să stea, netulburată, timp de un minut pentru a se rumeni. Cu o spatulă, răsturnați carnea pe cealaltă parte și lăsați să se rumenească. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați ceapa înapoi în tigaie, apoi adăugați Worcestershire, Tabasco și restul de 1/3 băț de unt. Se amestecă și se lasă să fiarbă, adăugând mai mult Worcestershire sau Tabasco după dorință.Topiți 1/2 băț de unt pe grătar sau într-o tigaie separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați jumătățile de rulou, tăiați partea în jos în unt și rumeniți la foc mediu-mic până devin aurii brown.To serviți, amestecați amestecul de carne/ceapă peste jumătatea inferioară a rulourilor. Puneți 1-2 linguri de suc de tigaie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați două felii de mozzarella pe fiecare sandviș, urmate de două felii de roșii. Acoperiți cu o cantitate generoasă de rucola, apoi apăsați jumătatea superioară a ruloului deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Tăiați în jumătate și serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista