Mihaela

Mihaela
Micheladan este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Un amestec de cană de bere, bere lager, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Mihaela, Michelada, și Mihaela.

Instrucțiuni

1
Puneți cana de bere în congelator. Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie și sosurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scoateți cana din congelator. Frecați marginea canei cu pană de var; scufundați janta în sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
SareSare
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Se toarnă amestecul de suc de lămâie în cană; adăugați bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AleAle
4
Adăugați gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
5
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Revista