Miere-balsamic cotlete de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 705 calorii, 56G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți oțet balsamic, miere, frunze de rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Încercați Miere și cotlet de miel Balsamic, Miere-Balsamic Cotlet De Miel, și Cotlete de miel prăjite la tigaie cu smochine balsamice cu miere și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
2
În vasul unui robot de bucătărie, combinați oțetul balsamic, usturoiul, mierea și pătrunjelul. Puls până la amestec. Cu mașina în funcțiune, turnați încet uleiul vegetal până când amestecul este neted și formează un sos gros. Condimentează cu sare și piper, după gust. Rezervați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Sare și Piper
Ulei Vegetal
Pătrunjel
Usturoi
Miere
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
3
Condimentează Cotletele de miel cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cotlet De Miel
4
Stropiți cu uleiul de măsline și presărați rozmarin. Grătați Cotletele de miel timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte până la mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
Ulei De Măsline
Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Aranjați Cotletele de miel pe un platou. Puneți sosul deasupra sau serviți sosul pe lateral.