Miel Fript De Rozmarin
Mielul fript de rozmarin este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 298 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Paște. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de miel cu rozmarin, Friptură de miel cu rozmarin, și Friptură de miel cu usturoi și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Pat miel uscat, și locul, partea de grăsime în sus, pe un raft într-o tigaie. Faceți mai multe fante adânci de 1 inch în miel cu un cuțit de tăiat; frecați amestecul de ulei de măsline peste miel, presând amestecul în fante. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 40
Descoperiți mielul și presărați sare și piper.
Coaceți la 400 timp de 2 ore și 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 145 (mediu rar).
Lăsați să stea 30 de minute înainte de feliere.