Midiile Calico ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 47 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcov, pană de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Burgeri Calico, Amestec De Supă Calico, și Ardei Iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați vinul, ceapa și lămâia într-o tigaie mare; adăugați midii. Aduceți amestecul la foc mic și aburiți midii până se deschid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Lămâie
Ceapă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați midiile într-un castron folosind o lingură cu fante și continuați să fierbeți amestecul de vin până se reduce ușor, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
3
Scoateți midii din scoici, rezervând câteva scoici pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Coji De Paste
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic; gatiti si amestecati usturoiul pana cand este parfumat, aproximativ 2 minute. Se amestecă vinul redus, morcovul, ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, pătrunjelul, oțetul, piperul și sarea în usturoi; gatiti pana se incalzeste, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Ardei Roșu
Ulei De Măsline
Pătrunjel
Oțet
Morcov
Usturoi
Piper
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Amestecați midii și amestecul de legume-vin împreună într-un castron; marinați la frigider, aproximativ 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Midii
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Serviți scoțând o midie și marinata în jumătăți de scoici rezervate dispuse pe un platou.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.