Merguez pâine la grătar cu salată de fenicul-rucola
Merguez Grill Breads cu fenicul - salata de rucola este un vegan garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 185 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă de la Big Girls Small Kitchen are 6 fani. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ceapa, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Rucola-Fenicul, Salată de fenicul-rucola, și Salată De Rucola, Fenicul Și Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mediu de amestecare, amestecați drojdia și 1/2 cană de făină.
Adăugați apa caldă și amestecați până se omogenizează. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați-l deoparte într-un loc cald în bucătărie timp de aproximativ 30 de minute, până când este spumos.
Adăugați cele 2 linguri de ulei și berea în amestecul de drojdie și amestecați bine.
Adăugați făina de porumb și 1 linguriță de sare; se amestecă din nou.
Adăugați făina 1/2 cană la un moment dat, amestecând pe măsură ce mergeți până când aveți un aluat moale. Întoarceți-l pe o scândură și frământați 5-8 minute până când este satinat și neted.Spălați și uscați vasul de amestecare și acoperiți-l cu ulei de măsline.
Așezați aluatul înapoi în vas, întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei și acoperiți cu un prosop de bucătărie.
Se lasă să crească 1 1/2 ore, până se dublează.Împărțiți aluatul în patru bucăți și formați fiecare într-un castron. Puneți-le pe o placă de tăiere și acoperiți din nou.
Lăsați să se odihnească timp de 30 de minute până la 1 oră. (De asemenea, puteți refrigera aluatul în acest moment.
Scoateți-l din frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de gătit).