Medalioane de porc cu reducere picantă de rodie-afine

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Medalioane de porc cu reducere picantă de rodie-afine ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 146 calorii, 23g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,0 USD pe porție. Un amestec de piper, apă, ardei iute chipotle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Medalioane de filet de porc și reducere balsamică, Medalioane de porc coapte cu reducere de vin roșu cireș, și Medalioane de porc cu sos de rodie-cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. În timp ce tigaia se încălzește, lăsați ușor feliile de porc cu călcâiul mâinii sau cu un ciocan de carne; se presară cu praf de usturoi, sare și piper. Înveliți carnea de porc cu spray de gătit.
Gatiti carnea de porc 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere (nu gatiti prea mult).
Scoateți carnea de porc din tigaie; așezați pe un platou de servire.
Adăugați 1/4 cană de apă în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă concentratul de suc și ardeii iute chipotle. Reduceți căldura la mediu; fierbeți 3 până la 4 minute sau până când este ușor siropos.
Întoarceți carnea de porc și sucurile în tigaie, transformând carnea de porc în strat.
Serviți carnea de porc cu sos.