Medalioane de miel prăjit în tigaie cu un piure de dovleac galben prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de miel prăjite cu un piure de dovleac galben prăjit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 3.79 pe portie. O porție conține 728 calorii, 39G de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Suc de fructe galben și piure de morcov, Cod prăjit cu dovlecei galbeni și sparanghel, și Dovlecei prăjiți și dovlecei galbeni cu chimen.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru piure: înveliți toți căței de usturoi și dovleceii galbeni cu ulei de măsline și câteva ciupituri de sare de mare într-un bol mediu.
Puneți dovleceii și usturoiul acoperit într-o tigaie de 9 1/2 pe 11 inci.
Puneți tigaia în cuptor și coaceți până când pielea este oarecum carbonizată, aproximativ 15 minute.
Într-un blender, adăugați usturoiul prăjit, dovlecelul galben și bulionul de legume. Amestecați până când are consistența sosului de mere.
Pentru miel: într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, înveliți fiecare medalion de miel cu usturoiul tocat, sarea și piperul negru. Într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare, căutați medalioanele de miel până se formează o crustă brună, 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Scoateți imediat de pe foc.
Pentru a servi, turnați o porție de piure pe o farfurie și serviți 2 medalion de miel peste ea.