Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Mazărea plăcută și sparanghelul ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 138 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, unt, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie, Lovi cu piciorul niște sparanghel: Gnocchi cu unt brun cu sparanghel și mazăre, și Sparanghel prăjit și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați mazăre, sparanghel, unt, pătrunjel, sare de usturoi, dacă doriți și piper. Reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Resturi Proaspete
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)