Mazăre De Susan
Mazărea de susan poate fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 54 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 57 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei de chili, piper proaspăt crăpat, sare de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Mazăre De Zahăr Snap În Sos De Susan, Mazăre verde proaspătă și mazăre de zahăr în sos de susan, și Miere-Teriyaki degete de pui cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de susan și uleiul de chili într-un wok sau tigaie la foc mediu-mare până când uleiul strălucește cu căldură. Gatiti si amestecati mazarea pana devin verde stralucitor si incep sa devina fragede, aproximativ 4 minute.
Presărați sare și piper negru în timp ce gătesc.
Se presară mazărea cu semințe de susan și se amestecă de câteva ori pentru a se amesteca înainte de servire.