Matzos De Casă

Matzos De Casă
Matzos de casă necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1888 calorii. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare de mare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tort De Înghețată De Casă Crunchies Și Coajă Magică De Casă, Sandvișuri de mic dejun de casă cu cârnați de arțar de casă, ou și brânză, și Sos de Pizza de casă (de casă americană cu McCormick) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o piatră de pizza pe un suport pentru cuptor și încălziți cuptorul la 500 timp de aproximativ 45 de minute (dacă nu aveți o piatră de pizza, puneți o foaie mare de copt pe un suport și încălziți până când cuptorul este fierbinte).
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Puneți 2 1/4 căni de făină, sare kosher și ulei într-un robot de bucătărie. Cu motorul pornit, adăugați încet 1/2 cană de apă. Aluatul se va uni într-o bilă și ar trebui să se simtă moale și suplu; dacă este deloc lipicios, adăugați mai multă făină, 1 lingură. la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Împărțiți aluatul în 12 porții. Folosind un sucitor cu făină, rulați câte 1 porție pe o suprafață de lucru bine făinată într-o rundă de aproximativ 8 in. larg și suficient de subțire pentru a vedea prin. Presărați ușor sare de mare și apăsați-o cu mâinile. Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță (acest lucru va împiedica aluatul să se umfle prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Făinați cu generozitate o coajă de lemn sau spatele unei foi de copt și transferați aluatul pe ea. Glisați ușor aluatul pe piatra de pizza fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
5
Coaceți până când matzo este auriu deschis și crocant pe fiecare parte și puțin mai întunecat la margini, rotind o dată cu o spatulă largă, 2 până la 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați matzo într-un suport de răcire și faceți matzos rămase în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Refaceți orice matzo care nu este crocant în centru, ceea ce poate fi cazul dacă s-au copt pe o foaie de copt; puneți matzos pe o foaie de copt cu margini, reduceți căldura cuptorului la 250 și coaceți încă 15 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate55
Revista