Matzos De Casă

Matzos de casă necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1888 calorii. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare de mare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tort De Înghețată De Casă Crunchies Și Coajă Magică De Casă, Sandvișuri de mic dejun de casă cu cârnați de arțar de casă, ou și brânză, și Sos de Pizza de casă (de casă americană cu McCormick) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o piatră de pizza pe un suport pentru cuptor și încălziți cuptorul la 500 timp de aproximativ 45 de minute (dacă nu aveți o piatră de pizza, puneți o foaie mare de copt pe un suport și încălziți până când cuptorul este fierbinte).
Puneți 2 1/4 căni de făină, sare kosher și ulei într-un robot de bucătărie. Cu motorul pornit, adăugați încet 1/2 cană de apă. Aluatul se va uni într-o bilă și ar trebui să se simtă moale și suplu; dacă este deloc lipicios, adăugați mai multă făină, 1 lingură. la un moment dat.
Împărțiți aluatul în 12 porții. Folosind un sucitor cu făină, rulați câte 1 porție pe o suprafață de lucru bine făinată într-o rundă de aproximativ 8 in. larg și suficient de subțire pentru a vedea prin. Presărați ușor sare de mare și apăsați-o cu mâinile. Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță (acest lucru va împiedica aluatul să se umfle prea mult).
Făinați cu generozitate o coajă de lemn sau spatele unei foi de copt și transferați aluatul pe ea. Glisați ușor aluatul pe piatra de pizza fierbinte.
Coaceți până când matzo este auriu deschis și crocant pe fiecare parte și puțin mai întunecat la margini, rotind o dată cu o spatulă largă, 2 până la 3 minute în total.
Transferați matzo într-un suport de răcire și faceți matzos rămase în același mod.
Refaceți orice matzo care nu este crocant în centru, ceea ce poate fi cazul dacă s-au copt pe o foaie de copt; puneți matzos pe o foaie de copt cu margini, reduceți căldura cuptorului la 250 și coaceți încă 15 până la 25 de minute.