Marshmallows De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Marshmallows de casă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 35 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână gelatină, zahăr pudră, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Marshmallows De Casă, Marshmallows De Casă, și Marshmallows De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coat un 9-de 13-in. tigaie cu spray de ulei de gătit. Amestecați amidonul de porumb și zahărul pudră împreună într-un castron mare, apoi tigaia de praf cu jumătate de amestec, răsturnând pentru a acoperi. Puneți deoparte amestecul de amidon de porumb rămas.
Puneți albușurile în vasul mare al unui mixer. Se amestecă 1/4 cană de apă rece și gelatina într-o cană de măsurare din sticlă; lăsați să stea să se înmoaie în timp ce faceți sirop.
Se amestecă zahărul granulat, siropul de porumb și 2/3 cană de apă într-o cratiță mică. Introduceți un termometru pentru bomboane. Se fierbe la foc mare, basculare tigaie ocazional pentru a acoperi bec termometru, până la 240, 6 până la 10 minute. Imediat amestecul de gelatină cu microunde până se dizolvă, aproximativ 30 de secunde și, de asemenea, bate albușurile de ou la viteză mare în vârfuri moi. Se amestecă gelatina aburitoare în sirop fierbinte.
Se toarnă aproximativ 3 linguri. sirop la un moment dat în albușuri de ou (opriți mixerul dacă este necesar pentru a împiedica siropul să zboare în interiorul bolului), bătând cu viteză mare la 20 până la 30 de secunde după fiecare adăugare. Continuați să bateți până când bezea ține vârfuri moi și partea inferioară a bolului este complet rece, 5 până la 7 minute. Bate în vanilie.
Întindeți amestecul de marshmallow în tigaie acoperită, folosind o spatulă metalică unsă.
Lăsați să stea până când este suficient de ferm pentru a tăia, 2 ore.
Se presara cu 2 linguri. amestec rezervat de amidon de porumb, apoi tăiați cu un tăietor de pizza sau foarfece în 12 dreptunghiuri pentru a se potrivi biscuiților graham; este posibil să aveți resturi de marshmallows.
Aruncați marshmallows în castron cu amestecul rămas de amidon de porumb pentru a acoperi.
Faceți înainte: până la 4 zile, răcit etanș cu folie de plastic între straturi; acoperiți cu mai mult amestec de amidon de porumb dacă devin lipicioase.