Manicotti cu spanac peste noapte

Manicotti cu spanac peste noapte
Manicotti cu spanac peste noapte este un fel principal care servește 7. O porție conține 373 de calorii, 23 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 1,73 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, parmezan, pudră de usturoi și piper. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 83%. Acest scor este super. Manicotti cu spanac, Manicotti cu spanac și Manicotti cu spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați brânza ricotta, spanacul, 1 cană brânză mozzarella, 1/4 cană brânză parmezan, albușuri, pătrunjel, sare, ceapă praf, piper și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați sosul de spaghete și apa; se întinde 1 cană într-un 13 inchi neuns. x 9-in. vas de copt. Umpleți coji de manicotti nefierte cu amestec de ricotta; aranjați peste sosul de roșii. Acoperiți cu sosul rămas. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
ManicottiManicotti
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
4
Presărați restul de mozzarella și brânza de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții7
Scor De Sănătate40
Revista