Mango Freeze
Mango Freeze ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 104 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână iaurt de vanilie din carton, suc de lămâie, mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mango Freeze, Mojito Freeze, și Cum să înghețe clătite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați bucățile de mango pe o foaie de copt căptușită cu folie de plastic; congelați cel puțin 4 ore.
Scoateți din congelator; lăsați să stea 10 minute.
Așezați bucățile de mango într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile bolului.
Adăugați zahăr, banane și suc de lămâie. Cu procesor de alimente pe, încet lingura iaurt prin jgheab de alimente; proces până la buna, răzuire părți de castron o dată. Amestecați amestecul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 3 ore sau până când este ferm.
Lăsați Mango să înghețe puțin înainte de servire.