Macaroane Cowboy

Macaroane Cowboy
Cowboy macaroane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 414 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pastă de roșii, parmezan, porumb de sâmburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Macaroane gruy otrivre și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat de la ' Melt: arta macaroanelor și brânzei, și Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile în caseta albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Pregătiți macaroanele și brânza conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se rumenesc carnea de vită măcinată și ceapa într-o tigaie la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți excesul de grăsime.
4
Într-un vas de caserolă de 2 litri, combinați macaroanele și brânza, carnea de vită măcinată, ceapa, pasta de roșii, sosul de roșii și porumbul cu lichidul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Se amestecă bine.
6
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este încălzit. Se acoperă cu parmezan ras, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista