Polenta de ardei roșu cu Gorgonzolan este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 136 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați Brânză gorgonzola, făină de porumb din cereale integrale, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mămăligă cu praz și Gorgonzola, Mămăligă cu Gorgonzolan și migdale, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti usturoiul si ardeiul gras in ulei aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand ardeiul gras este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă bulionul de legume și laptele; se încălzește la fierbere. Se amestecă treptat făina de porumb și sarea; reduceți căldura la minim. Fierbeti neacoperit aproximativ 30 de minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Legume
Făină De Porumb
Lapte
Sare
3
Pulverizați placa de plăcintă de 10 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
4
Se toarnă polenta în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
6
Lăsați să stea aproximativ 10 minute sau până când brânza este topită și mămăliga este suficient de fermă pentru a fi tăiată.