Lemon-Ricotta Beignets
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Beignets cu lămâie-Ricotta. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 295 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, coaja de lămâie, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ricotta Beignets cu zahăr de lămâie-Cardamom și glazură de lămâie, Ricotta-Beignets De Cartofi Dulci, și Lemon Beignets pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal de 2 inci într-o oală mare adâncă la foc mediu-mare până când ajunge la 177° pe un termometru cu bomboane. (Deoarece uleiul se încălzește, urmăriți cu atenție termometrul și reglați căldura pentru a împiedica uleiul să se încălzească prea mult.) Tapetați o farfurie mare cu prosoape de hârtie.
Într-un castron mare, amestecați oul, zahărul, ricotta, coaja de lămâie, vanilia, făina și sarea până se omogenizează.
Aruncați lingurițe de aluat în ulei fierbinte și prăjiți, întorcându-vă o dată cu clești sau o lingură cu fante, până când beignets sunt aurii, 2 până la 3 minute în total.
Îndepărtați beignetele cu o lingură cu fante și așezați-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge scurt. Praf cu zahăr de cofetari, dacă doriți, și serviți imediat.