Lemon-Ricotta Beignets

Lemon-Ricotta Beignets
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Beignets cu lămâie-Ricotta. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 295 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, coaja de lămâie, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ricotta Beignets cu zahăr de lămâie-Cardamom și glazură de lămâie, Ricotta-Beignets De Cartofi Dulci, și Lemon Beignets pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal de 2 inci într-o oală mare adâncă la foc mediu-mare până când ajunge la 177° pe un termometru cu bomboane. (Deoarece uleiul se încălzește, urmăriți cu atenție termometrul și reglați căldura pentru a împiedica uleiul să se încălzească prea mult.) Tapetați o farfurie mare cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-un castron mare, amestecați oul, zahărul, ricotta, coaja de lămâie, vanilia, făina și sarea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aruncați lingurițe de aluat în ulei fierbinte și prăjiți, întorcându-vă o dată cu clești sau o lingură cu fante, până când beignets sunt aurii, 2 până la 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CleșteClește
4
Îndepărtați beignetele cu o lingură cu fante și așezați-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge scurt. Praf cu zahăr de cofetari, dacă doriți, și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista