Legume Prăjite Cu Lămâie-Arpagic
Legumele prăjite cu lămâie-arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 125 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de vidalia, coajă de lămâie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Branzino și legume prăjite pentru bebeluși cu ulei de tarhon-arpagic, Cartofi Prăjiți Cu Lămâie - Arpagic, și Legume Prăjite Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați legumele într-un singur strat pe 2 tigăi cu jeleu acoperite cu spray de gătit.
Se coace la 425 timp de 30 de minute, întorcându-se după 15 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Combinați legumele, arpagicul și ingredientele rămase într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi.