Legume Balsamice La Grătar

Legume Balsamice La Grătar
Legumele balsamice la grătar sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de dovlecei, sfeclă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume Balsamice La Grătar, Legume Balsamice La Grătar, și Legume Balsamice La Grătar.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpinile de la sfeclă la 1 inch; tăiat în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
2
Tăiați ardeii grași în fâșii de 1 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
3
Tăiați capetele de dovlecei și vinete; tăiați fiecare pe lungime în 4 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Tăiați feliile de vinete pe lungime în benzi de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
5
Tăiați ceapa în rondele groase de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Bateți împreună uleiul de măsline și oțetul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați legume și presărați uniform cu sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
8
Legume la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 400). Sfecla la grătar 6 minute pe fiecare parte (am făcut grătar pe 3 părți) sau până se înmoaie; ceapa la grătar, dovleceii, vinetele și ardeii grași 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când sunt fragede. Sfecla se răcește ușor și, dacă se dorește, se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
SfeclăSfeclă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista