Latkes De Modă Veche

Latkes De Modă Veche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Latkes de modă veche. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei de arahide, masă matzo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Această rețetă este plăcută de 85 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Latkes cu Lox, Latkes, și Latkes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cartofii cu discul de grătar al procesorului alimentar. După fiecare doi sau trei cartofi, înfășurați bucăți în pânză de brânză care a fost pliată de două ori. Legați colțurile în jurul mânerului unei linguri de lemn și răsuciți pachetul până când apa curge. Colectați apa într-un castron și stoarceți toți cartofii până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați-le într-un bol mare de amestecare cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Lăsați apa de cartof scursă să stea netulburată până când se formează un bazin de apă maro deasupra unei suspensii de amidon PAL de cartofi. Scurgeți cu grijă apa, apoi amestecați amidonul în amestecul de ceapă de cartofi cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
AmidonAmidon
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Se amestecă ouăle, unul câte unul, alternând cu 1/4 cană de făină matzo, până când amestecul latke poate fi format în chiftele care se lipesc doar în mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Adăugați sare treptat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Încălziți uleiul de 1/2 inch în tigaie la înălțime medie până când o bucată de cartof bulează imediat. Formați o cantitate mică de latke mix într-un disc și prăjiți pe ambele părți până se rumenesc pentru a testa condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați mai multă sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Formați chiftele de aproximativ 4 inci lățime și 1 inch grosime în centru și glisați în tigaie, gătind nu mai mult de 4 Odată. Se prăjește până se formează o crustă maro aurie pe fund, apoi se răstoarnă cu o spatulă cu fante și o furculiță până când se obține aceeași culoare pe cealaltă parte. Întoarceți după cum este necesar pentru a obține o crustă fermă, mai închisă decât aurie pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se transferă într-o tigaie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se răci timp de două minute, apoi se servește cu mere și smântână la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate5
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista