Lasagna cu parmezan și legume rădăcinoase

Lasagna cu parmezan și legume rădăcinoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezan și legume rădăcinoase Lasagnan. Această rețetă servește 10 și costă 3,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 1753 calorii. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, nucșoară măcinată, tăiței lasagna fără fierbere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Lasagna cu legume rădăcinoase și varză de Bruxelles, Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), și Lasagna cu rădăcină de țelină și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați dovleceii, cartoful, 1 cană de ceapă tocată și uleiul într-o tigaie acoperită cu spray de gătit, aruncând pentru a acoperi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
LegumeLegume
CartofiCartofi
Suc De FructeSuc De Fructe
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând o dată; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați 1 cană de ceapă rămasă, lapte, nucșoară, scorțișoară și frunze de dafin într-o cratiță medie la foc mediu-mare; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
CeapăCeapă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc; se lasă să stea 15 minute. Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
6
Adăugați făină, sare și piper în amestecul de lapte, amestecând cu un tel. Gatiti la foc mediu 10 minute sau pana se ingroasa, amestecand frecvent cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se ia de pe foc; se amestecă brânza Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
BrânzăBrânză
8
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Întindeți 1/2 cană de amestec de lapte în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste amestecul de lapte; se acoperă cu jumătate de amestec de dovlecei, 1/2 cană de mozzarella și 1 cană de amestec de lapte. Repetați stratul cu tăiței, amestec de dovlecei, mozzarella și amestec de lapte. Se acoperă cu restul de 3 tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
PastePaste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De FructeSuc De Fructe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Întindeți amestecul de lapte rămas peste tăiței și presărați cu 1/2 cană de mozzarella rămasă. Acoperiți cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
PastePaste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Coaceți la 375 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați să stea 10 minute.
13
Notă de vin: legumele rădăcinoase sunt cele mai bune cu soiuri de vin pământesc precum tempranillo, pinot noir și sangiovese. Încercați acest lucru cu un Rioja spaniol, care este făcut din tempranillo. Încercați Conde de Valdemar Rioja Crianza 2004 (aproximativ 15 USD). "Crianza" este termenul Rioja folosit pentru vinurile simple de noapte. Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De LegumeRădăcină De Legume
VinVin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate90
Revista