Kiwi-Lime-Rom Slush
Kiwi-Lime-Rom Slush este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 154 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fructe kiwi, concentrat de amestec margarita, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Rețete similare sunt Kiwi-Lime-Rom Slush, Strawberry Kiwi Slush, și Luscious Lime Slush.
Instrucțiuni
Puree kiwi fructe în blender.
Așezați strecurătoarea peste bolul mic. Cu spatele lingurii, apăsați fructele prin strecurătoare pentru a îndepărta semințele.
În același recipient pentru blender, amestecați piureul de fructe, 12 oz. băutură carbogazoasă, concentrat de amestec margarita și rom; acoperiți și amestecați la viteză mică până când se amestecă.
Se toarnă în recipient nemetalic. Acoperiți; înghețați cel puțin 24 de ore sau până când este ferm.
Pentru fiecare porție, lingură 1/3 cană amestec de nămol în sticlă; adăugați 2/3 cană băutură carbogazoasă. Sau lingura amestec noroi în castron mare pumn; se adaugă 2 litri băutură carbogazoasă. Se amestecă ușor.
Garnisiți paharele sau bolul cu felii de var.