Kibbeh La Cuptor
Kibbeh copt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți la îndemână miel măcinat, ceapă, scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Kibbeh La Cuptor, Kibbeh de miel la cuptor cu Topping de ceapă și nuci de pin, și Kibbeh pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine aurie, 8-10 minute.
Adăugați miel, ienibahar, sare, scorțișoară și piper și gătiți, amestecând și rupând bulgări, până când mielul nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/3 cană de nuci de pin.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Acoperiți bulgurul cu 1 inch cu apă rece într-un castron. Când praful și pleava se ridică la suprafață, turnați apă, apoi repetați clătirea de încă 2 ori. Acoperiți bulgurul clătit cu apă rece cu 1 inch și lăsați să stea 10 minute.
Se scurge într-o sită cu ochiuri fine, apăsând puternic pe bulgur pentru a îndepărta excesul de lichid și se transferă într-un castron mare.
Ceapa pulsată într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Adăugați miel, ienibahar, sare, scorțișoară și piper și pulsați până când ceapa este tocată fin (carnea va arăta netedă).
Adăugați la bulgur și amestecați cu mâinile pentru a combina bine.
Ungeți ușor plăcinta cu 1/2 lingură de ulei de măsline. Apăsați jumătate din amestecul de bulgur uniform pe partea de jos și în sus a plăcii (în sus 1 inch Dacă utilizați tigaie). Lingura se umple uniform peste amestecul de bulgur. Lingura amestec bulgur rămas peste umplere și răspândirea pentru a acoperi, netezirea de sus.
Periați blatul cu uleiul de măsline rămas și marcați într-un model încrucișat cu un cuțit.
Coaceți kibbeh în mijlocul cuptorului până când este gătit, 35 până la 40 de minute.
Preîncălziți broilerul. Se fierbe kibbeh la 5 până la 7 inci de la căldură până când partea superioară este maro aurie și crustă, 3 până la 5 minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.