Ketchup de caise și roșii curry
Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 79 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, ghimbir, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ketchup de caise și roșii curry, ketchup de roșii sau sos de roșii / cum se face ketchup de roșii, și Rețetă De Ketchup Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă caisele, roșiile, oțetul de cidru, apa, zahărul și pudra de curry. Se fierbe la foc moderat până când caisele sunt moi, aproximativ 15 minute. Răsturnați conținutul cratiței într-un blender și piure până se omogenizează. Condimentați ketchupul cu sare și transferați-l într-un castron. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 20 de minute.
Se servește la temperatura camerei sau răcit.