Joe Sizzling Marshmallow-prăjituri de ciocolată

Joe Sizzling Marshmallow-prăjituri de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile de ciocolată Molten Marshmallow-Chocolate ale lui Joe. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 462 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, ouă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de ciocolată topită cu umplutură de Marshmallow, Prăjituri Americane-Prăjituri De Ciocolată Topită, și Prăjituri De Ciocolată Topită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc foarte mic, amestecați chipsurile de ciocolată și untul până se topesc și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul granulat, ouăle și vanilia până se omogenizează bine. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Umpleți șase ramekine cu unt, făinoase (capacitate de 1/2 cană; vezi note) cam la jumătatea drumului. Apăsați o marshmallow în centrul aluatului în fiecare ramekin. Lingura rămasă în mod egal peste marshmallows, acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Coaceți în centrul unui cuptor cu convecție 350 obișnuit sau 325 până când blaturile sunt umflate și crăpate, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute, apoi rulați un cuțit de-a lungul interiorului ramekins și inversați pentru a elibera prăjituri.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
6
Așezați partea dreaptă în sus pe farfurii.
7
Presărați blaturile cu zahăr pudră, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
8
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista