I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom

I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom
I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocale și Cardamom ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 447 calorii. Un amestec de unt, ghimbir, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui prăjit cu portocale, Cardamom și Turmeric, Piept De Pui Prăjit În Tigaie Cu Piele Crocantă + Sos De Tigaie Cu Cimbru De Rozmarin, și Piept De Pui Parmezan Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. Folosind 2 tăvi de foi, linia 1 cu un suport de răcire și cealaltă căptușită cu pergament. Într-un castron mare, aruncați cartofii cu puțin ulei de măsline, frunze de cimbru și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți cartofii pe tava de foi căptușită cu pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Într-un castron mic, combinați untul, cardamomul măcinat, coaja de portocală, ghimbirul, sarea și piperul, după gust. Se amestecă împreună cu o lingură până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CardamomPulbere De Cardamom
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie. Puneți o mică deschidere în membrana limpede dintre piele și carnea pieptului de pui. Glisați degetul arătător prin deschidere, slăbind pielea din carne, fără a o îndepărta complet. Creați un buzunar mare în care untul va sta! Repetați cu ceilalți piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Puneți o lingură de amestec de unt prin deschiderea pe care ați făcut-o în pielea pieptului de pui. Odată ce este acolo, neteziți untul glisând degetul peste piele, până când este distribuit uniform. Repetați cu ceilalți sâni. Aranjați pieptul de pui pe tava de foi căptușită cu suportul de răcire. Spălați-vă bine mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Dacă doriți, stropiți pielea cu puțin ulei, pentru o piele extra crocantă. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
7
Puneți cartofii și puiul în cuptor și prăjiți, întorcând tigăile o dată la jumătatea timpului de gătit și amestecând cartofii, aproximativ 30 de minute. Relaxați-vă, savurați un pahar de vin și bucurați-vă de sunetele de unt și de mirosul reconfortant al puiului prăjit!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Puiul este gata când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a sânului, dar care nu atinge osul, înregistrează aproximativ 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Scoateți tigăile din cuptor și cort cu folie. Lăsați-i să se odihnească aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Transferați puiul și cartofii într-un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista